ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. PINARBAŞI CAD. ÇELIKHAN CUMHURIYET İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 4 ÇELİKHAN / ADIYAMAN
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren,ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların becerili, bilgili, bildiğini kullanabilen, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, “Çağdas Uygarlık Seviyesi” hedefine ulaşma yolunda, ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim,Taşıma Merkezi
doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza ulaşım sıkıntısı yoktur.Bazı öğrencilerimiz özel servis taşımacılığı ile okula gelmektedir
özel servis
Pınarbaşı yol ayrımı Çelikhan/ADIYAMAN
Adıyaman´a 50 km,Malatya´ya 45 km,Çelikhan ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Okulumuzun 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde YKS yerleştirme Yüzdesi %90'dır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda her yıl futbol,voleybol,yakan top,badminton turnuvaları düzenlenmektedir.
Tübitak 4006 Projesi uygulanmıştır.